RESERVEER NU UW TICKETS ONLINE!

Menu Auberge de Veste / Citrus

Menu nog niet beschikbaar..

auberge de veste citrus logo

Auberge de Veste

Auberge de Veste ligt in de pittoresque wijk de Uilenburg van ’s-Hertogenbosch. Het oude stadsgedeelte waar we nauwelijks auto verkeer hebben en waar we de vogels nog horen fluiten op het terras.

Bij Auberge de Veste wordt traditioneel, klassiek gekookt maar staat genieten en plezier tijdens het diner centraal. Ruben Coonen probeert samen met zijn team u een onvergetelijke avond uit te bezorgen, waarbij aandacht voor elkaar, lekker eten en een goed glas wijn hand in hand samen gaan.

Er worden dagverse seizoen producten gebruikt, zoals u vandaag ook kunt proberen.

Auberge de Veste is er trots op dat ze dit jaar door Michelin is bekroond met een Bib gourmand, een award voor een goede prijs-kwaliteit-plezier verhouding.

Citrus

Het hele fijne, wil je eigenlijk niet missen Restaurant Citrus in de binnenstad van het Brabantse Den Bosch doet niet aan modern of hip of van dat bekende hippe vintage, snelle trends of andere poespas, en alleen al daarom raakten we al snel verzot op de zaak van de bevlogen chef Paul Hermes en gastvrouw Jill van Orsouw.

Het restaurant bereik je door een korte wandeling door een veel te gezellig, smal en typisch Brabants straatje vol met met-de-benen-buiten-horeca, de Korte Putstraat.