RESERVEER NU UW TICKETS ONLINE!

Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje? Kom naar Asperges in het veld!

Samen met uw collega’s genieten van het aspergeseizoen? Dat kan tijdens Asperges in het veld! Een culinair evenement met een stijlvol pop-restaurant dat midden op het Brabantse Platteland wordt neergezet op de Landerijen de Heihoorn, van 16 mei t/m 2 juni 2019. “Wij organiseren voor u een sfeervol en uniek bedrijfsevenement”, aldus Frank de Bot, organisator van Asperges in het veld. Dit wordt zeker het origineelste én lekkerste bedrijfsuitje dat u heeft meegemaakt.

Uniek bedrijfsuitje
Als u besluit naar Asperges in het veld te gaan voor een bedrijfsuitje, zult u zeker geen spijt krijgen. U ervaart een ware asperge-beleving. De asperges zijn namelijk gekweekt op een van de aspergevelden van Aspergekwekerij Verhoeven, de locatie waar het pop-uprestaurant zich bevindt. Aspergekweker Erik Verhoeven deelt zijn passie graag met u en kan een rondleiding voor u verzorgen

“Mijn gasten zullen vooral ontzettend genieten van de heerlijke asperges die bereid zijn door onze top-chefs.”

Event op maat in pop-up restaurant

Wij vinden het belangrijk dat uw event zo goed mogelijk verloopt. Daarom gaan we graag met u in gesprek om er een event op maat van te maken. U krijgt onder andere de gelegenheid onze sfeervolle locatie te huren. Zo kunt u een eigen feest, evenement of bijeenkomst organiseren voor uw zakenrelaties. Frank de Bot: “Mijn gasten zullen vooral ontzettend genieten van de heerlijke asperges die bereid zijn door onze top-chefs.”

Bedrijfsexposure in pop-up restaurant
Wilt u exposure rondom dit landelijke culinaire evenement, waar zowel zakelijke als particuliere bezoekers uit de omgeving worden ontvangen? Dit regelen wij graag voor u. Neem vooral contact met ons op. Wij zullen naar uw specifieke wensen kijken en naar de mogelijkheden die wij zelf hebben op sociale media, op de website en op de locatie zelf.

Partners en vrienden
U kunt ook partner of vriend worden van Asperges in het veld. Partners zijn bedrijven en organisaties die Asperges in het Veld helpen om het evenement opvallender, beter en mooier te maken. Vrienden zijn bedrijven en organisaties die groepsreserveringen hebben geboekt. Wij zijn altijd op zoek naar partners en vrienden. Het zou ons fantastisch lijken deze unieke aspergebeleving elk jaar te laten plaatsvinden.