RESERVEER NU UW TICKETS ONLINE!

Gastrestaurant Cercle des Gourmets

AMUSES

Hollandse garnaaltjes | Asperge | Avocado crème | Mango | Bladerdeegkoekje

Tonijn | Asperge | Passievruchten | Gember | Pijnboompitten | Erwten crème

MENU

TERRINE
 Tarbot|  Eend | Gerookte Paling | Asperge | Mierikswortel | Waterkers

GROENTE SPAGHETTI
Courget | Pompoen | Asperge | Rivierkreeftjes | Mosselen | kreeftensaus

Kalfshaas | Gevuld koolblad | Ragout van parelhoen | Asperge | Morillessaus | Roseval

DESSERT

Panna cotta | Aardbeien | Rabarber | Yoghurtijs  

Cercle des Gourmets

Koken is in, koken is gezellig, onderhoudend en zelfs trendy en als we sommigen mogen geloven is koken zelfs cool.

Niet verwonderlijk trouwens, want koken verenigt vrije tijd met een van oudsher zeer sterk sociaal gebeuren, namelijk eten. Het koken staat bij de Cercle des Gourmets de Bois le Duc centraal.

In Nieuwkuijk, onder de rook van ‘s-Hertogenbosch bevindt zich de professioneel ingerichte keuken van de Cercle des Gourmets de Bois Ie Duc. De Cercle is in 1971 opgericht en is uitsluitend toegankelijk voor leden en beoogt geen para-commerciële activiteiten.

De Cercle heeft inmiddels een goede naam opgebouwd in culinaire kringen. Gereputeerde koks geven regelmatig als gastdocent hun geheimen prijs aan het chefsteam van de Cercle.

Om bij te blijven worden de nieuwste culinaire ontwikkelingen op de voet gevolgd door onze menucommissie waarbij de wijncommissie bij de gekozen menu’s een uitgebreid wijnadvies geeft.

Cookies

Om u zo goed mogelijk te helpen, maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Dit doen we zodat u zonder problemen onze website kunt gebruiken.

Daar hebben wij uw toestemming voor nodig

Voorinschrijvingen

U kunt nu nog geen tafel reserveren, maar u kunt wel alvast voorinschrijven. Een datum hoeft u nu nog niet op te geven. Wél ontvangen we graag een indicatie van het te verwachten aantal gasten aan tafel. Medio februari ontvangt u van ons nader bericht en kunt u uw tafel definitief vastleggen. Tot die tijd is reserveren uitsluitend mogelijk voor groepen en voor zakelijke gezelschappen groter dan 25 personen. Hiervoor kunt u  contact met ons opnemen.