CONTACTFORMULIER

Neem contact op

Overweegt u een groepsreservering? Of heeft u andere vragen? Vult u dan het onderstaande formulier in. Dan nemen we spoedig contact met u op.

Contactgegevens

Asperges in het veld

Asperges in het veld is een concept en productie van Frank de Bot™.  Voor meer informatie, vragen of groepsreserveringen, kunt u contact met ons opnemen.

Cromvoirt

Prinsenbeek

Asperges in het veld te Cromvoirt is een concept en productie van Frank de Bot™.  Voor meer informatie, vragen of groepsreserveringen, kunt u contact met ons opnemen.

Asperges in het veld vindt plaats op landerijen De Heihoorn in Cromvoirt. Op deze aspergevelden kweekt Erik Verhoeven biologische asperges. De landerijen De Heihoorn zijn gelegen in het grensgebied met ’s-Hertogenbosch.

Navigatie ‘Hoeksestraat te Cromvoirt’

U rijdt de Hoeksestraat in en na 300 meter gaat u rechtdoor het zandpad op. Daarna slaat u links af de Cromvoirtsedijk op. Dit is ook een zandpad. Na ongeveer 900 meter bereikt u het parkeerterrein aan de rechterzijde.
Volg de borden voor de gastenparkeerplaats. 

Klik hier voor navigatie naar het pop-up restaurant Asperges in het veld. 

Parkeren is mogelijk op het weiland direct naast het pop-up restaurant. Het pop-up restaurant is toegankelijk voor rolstoelers. Wanneer u dit aangeeft bij uw reservering dan kunnen wij hier rekening mee houden.

We kijken ernaar uit om u te mogen ontvangen in ons pop-up restaurant. 

 

Voorinschrijvingen

U kunt nu nog geen tafel reserveren, maar u kunt wel alvast voorinschrijven. Een datum hoeft u nu nog niet op te geven. Wél ontvangen we graag een indicatie van het te verwachten aantal gasten aan tafel. Medio februari ontvangt u van ons nader bericht en kunt u uw tafel definitief vastleggen. Tot die tijd is reserveren uitsluitend mogelijk voor groepen en voor zakelijke gezelschappen groter dan 25 personen. Hiervoor kunt u  contact met ons opnemen.