RESERVEER NU UW TICKETS ONLINE!

Asperges in het veld

Een uniek evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden

Culinair Pop-up restaurant

Top-chefs

Op de prachtige velden van kwekerij Verhoeven

Ervaar een échte Aspergebeleving

Creator van onvergetelijke momenten Frank de Bot, heeft al vele stijlvolle evenementen georganiseerd. Asperges in het veld is daar één van. In deze blogs kunt u lezen wat u allemaal gaat beleven als u naar Asperges in het veld gaat. Ook vindt u er informatie wanneer u op zoek bent naar een origineel bedrijfsuitje.

Asperges in het veld: een topbeleving op het Brabantse Platteland.

De meeste mensen hebben weleens asperges gegeten, maar nog nooit op de manier waarop de top-chefs ze bereiden tijdens het culinaire evenement Asperges in het veld. In het voorjaar van 14 mei t/m 7 juni 2020, ervaart u daar een échte Aspergebeleving. Het pop-up restaurant bevindt zich direct aan de aspergevelden van kwekerij Verhoeven in Cromvoirt. Hoe vaak komt het voor dat u dineert of luncht op de plaats waar de maaltijd zijn oorsprong heeft?

Genieten van het ‘witte goud’ en meer tijdens Asperges in het veld.

Asperges in het veld biedt mogelijkheden voor grote en kleine gezelschappen. Ook worden er leerzame culinaire workshops georganiseerd en zijn er activiteiten voor kinderen. Aspergekweker Erik Verhoeven zal een rondleiding geven over de landerijen en uitleggen welke werkzaamheden hij verricht tijdens het aspergeseizoen. Niemand anders kan zo gepassioneerd vertellen over het ‘witte goud’ als hij. Dit maakt het culinaire evenement lekker én leerzaam.

 

RESERVEER NU VOOR EEN GROEP (minimaal 40 personen) 

GENIET TIJDENS HET CULINAIRE EVENEMENT ASPERGES IN HET VELD

Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje? Kom naar Asperges in het veld!

Samen met uw collega’s genieten van het aspergeseizoen? Dat kan tijdens Asperges in het veld! “Wij organiseren voor u een sfeervol en uniek bedrijfsevenement”, aldus Frank de Bot, organisator van Asperges in het veld. Dit wordt zeker het origineelste én lekkerste bedrijfsuitje dat u heeft meegemaakt. Wij vinden het belangrijk dat uw event zo goed mogelijk verloopt. Daarom gaan we graag met u in gesprek om er een event op maat van te maken.

 

RESERVEER NU VOOR EEN GROEP (minimaal 40 personen)