
Ingenhousz
AMUSES
Surprise eitje | gepekelde dooier | tomasu | asperges | espuma
Hangop geitenyoghurt | oesterblad | gegrilde asperge
MENU
Gravved lax | zalmforel | asperge merengue | asperge parel
Asperge | hollandaise | spiering | monniksbaard | paling
Polderlam | asperge | gnocchi | daslook olie | saliejus
DESSERT
Panna cotta asperge | aardbeien | chartreuse | huisgedraaid vanilleijs

Ingenhousz
Laat je smaakpapillen tintelen bij gastrestaurant Ingenhousz Breda!
Onze chef-koks laten zich dagelijks inspireren door de fantasierijke Frans koloniale keuken. Een smaakbeleving bij Ingenhousz is er één om nooit te vergeten. Dat Ingenhousz Breda aanwezig is bij Asperges in het Veld is natuurlijk heel erg leuk, maar niet geheel onverwachts, aangezien Chef-Kok David van de Gevel en General Manager Roland Munsters uit Den Bosch en omstreken komen. Bij hen is Asperges in het Veld een heus begrip en hierom vinden wij het een eer dat Ingenhousz Breda een van de gastrestaurants is.
In de keuken van Ingenhousz Breda worden zo veel mogelijk regionale- en seizoensproducten en ook verse ingrediënten gebruikt. Mede hierom is Ingenhousz Breda een perfecte match met Asperges in het Veld. We kijken er naar uit om jullie te voorzien van heerlijke culinaire gerechten en gaan er samen een super evenement van maken. Reserveer nu jouw plek voor 15 mei of 1 juni!