RESERVEER NU UW TICKETS ONLINE!

Gastrestaurant Mász

AMUSES

Mousse van asperge in een gelei van dragon, crouton van desembrood, zwarte olijf en schuim van olijfolie.

Gerookte zalm met tartaar van asperge, bearnaise saus, bieslook en gepofte aandappel.

MENU

Lichtgerookte, dun gesneden(graangevoerd rundvlees), lak van paddenstoel en miso, ponzu crème, bieslook emulsie, gembergel en zoetzure asperge segment.

Orzo gegaard in truffel, asperges, eidooiercrème, daslook emulsie, schuim van groene kruiden, krokant van brickdeeg, salade van mizuna met klassieke vinaigrette.

Runderentrecôte, klassiek gegaarde asperges, doperwtcrème met lavas, gebakken stoof van rund, jus van vadouvan, emulsie van vadouvan.

DESSERT

Mousse van witte chocolade, garnituur van aardbei en rabarber, basilicum, yoghurt en limoen.

Restaurant Mász

Restaurant Mász is een stijlvolle plek waar warm en robuust, modern en industrieel elkaar ontmoeten. Gelegen in het hoekgebouw aan de Vicaris van Alphenstraat te Schijndel, is het restaurant een must voor culinaire liefhebbers van creatieve gerechten van hoogstaande kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Eet met uitzicht op onze verticale tuin, de koks in de open keuken of de kolossale authentieke Kastanjeboom op het pleintje aan de Vicaris van Alphenstraat voor ons terras. Ook kan er heerlijk geborreld worden in de lounge of aan de halfhoge zit tegenover de bar. We hebben verschillende bieren op de tap of fles, heerlijke likeurtjes, smaakvolle koffie en natuurlijk bijbehorende borrelbites. Geniet van de wisselende aperitieven, mooie wijnen, gastvrije bediening en een informele sfeer bij restaurant Mász.

Cookies

Om u zo goed mogelijk te helpen, maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Dit doen we zodat u zonder problemen onze website kunt gebruiken.

Daar hebben wij uw toestemming voor nodig

Voorinschrijvingen

U kunt nu nog geen tafel reserveren, maar u kunt wel alvast voorinschrijven. Een datum hoeft u nu nog niet op te geven. Wél ontvangen we graag een indicatie van het te verwachten aantal gasten aan tafel. Medio februari ontvangt u van ons nader bericht en kunt u uw tafel definitief vastleggen. Tot die tijd is reserveren uitsluitend mogelijk voor groepen en voor zakelijke gezelschappen groter dan 25 personen. Hiervoor kunt u  contact met ons opnemen.