ONDERNEMERSDAG

Business as unusual

Op maandag 15 mei organiseren wij een gezellige (horeca)ondernemersdag. Van 16.00 tot 22.00 uur ontmoet je ondernemers die wel zin hebben in een feestje. Geen uitgebreide lunches en diners maar lekkere gerechtjes van Ingenhousz Breda uit onze live cooking keuken en heerlijke wijnen en biertjes van de tap. Er is van alles te proeven en te beleven. En er is een gezellige line up van artiesten.

Een arrangement met 2 gerechten en 3 geselecteerde wijnen of bieren kost je slechts € 37,50.

Maximaal 250 gasten.

Bestel je tickets via de reserveerknop op deze pagina.

Het betreft hier een entree tickets en een arrangement in plaats van het reserveren van een tafel.

Ondernemersdag arrangement

Entree voor 1 persoon

  • 3 wijn/bierspecials
  • 2 gerechtjes naar keuze

€ 37,50 inclusief btw en boekings- en iDeal betaalkosten.

Overige dranken en gerechtjes beschikbaar in de open bar. Te betalen met munten.

Maximaal 250 gasten.

Cookies

Om u zo goed mogelijk te helpen, maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Dit doen we zodat u zonder problemen onze website kunt gebruiken.

Daar hebben wij uw toestemming voor nodig

Voorinschrijvingen

U kunt nu nog geen tafel reserveren, maar u kunt wel alvast voorinschrijven. Een datum hoeft u nu nog niet op te geven. Wél ontvangen we graag een indicatie van het te verwachten aantal gasten aan tafel. Medio februari ontvangt u van ons nader bericht en kunt u uw tafel definitief vastleggen. Tot die tijd is reserveren uitsluitend mogelijk voor groepen en voor zakelijke gezelschappen groter dan 25 personen. Hiervoor kunt u  contact met ons opnemen.