
Gastrestaurant Pikaar*
AMUSES
Tartelette gerookte makreel, aspergesalade & wasabi
Zacht gegaard eidooiertje, aspergevelouté, peterselie & gepofte
zwoerd
MENU
Licht gerookte noorse zalm, aspergedashi, savoramosterd & citroenverbena
* Kalfstartaar, zure room, ingelegde asperge & bieslook sabayon
Sint jakobsmossel, katsuobushi, asperge beurre blanc, ponzu vinaigrette
Rose gebraden runderhaas, witte asperge, manchego, lardo mabré & zwarte knoflook jus
DESSERT
Honeycomb, komkommer-limoen granité, boerenyoghurt & citroentijm vinaigrette
*5de gang bij diner

Restaurant Pikaar*
Product, smaak en Brabantse gemoedelijkheid
Mijn signatuur is complex in haar eenvoud. Rijk, fris, prikkelend en gewaagd. Samen met mijn gedreven team zoek ik contrasten en grenzen op in smaak en balans.
We werken nauw samen met een geselecteerd aantal top leveranciers, waarmee we continu op zoek gaan naar het beste wat de natuur ons te bieden heeft.