RESERVEER NU UW TICKETS ONLINE!

Gastrestaurant Pikaar*

AMUSES

Tartelette gerookte makreel, aspergesalade & wasabi

Zacht gegaard eidooiertje, aspergevelouté, peterselie & gepofte
zwoerd

MENU

Licht gerookte noorse zalm, aspergedashi, savoramosterd & citroenverbena

* Kalfstartaar, zure room, ingelegde asperge & bieslook sabayon

Sint jakobsmossel, katsuobushi, asperge beurre blanc, ponzu vinaigrette

Rose gebraden runderhaas, witte asperge, manchego, lardo mabré & zwarte knoflook jus

DESSERT

Honeycomb, komkommer-limoen granité, boerenyoghurt & citroentijm vinaigrette

 

*5de gang bij diner

Restaurant Pikaar*

Product, smaak en Brabantse gemoedelijkheid

Mijn signatuur is complex in haar eenvoud. Rijk, fris, prikkelend en gewaagd. Samen met mijn gedreven team zoek ik contrasten en grenzen op in smaak en balans.

We werken nauw samen met een geselecteerd aantal top leveranciers, waarmee we continu op zoek gaan naar het beste wat de natuur ons te bieden heeft.

Cookies

Om u zo goed mogelijk te helpen, maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Dit doen we zodat u zonder problemen onze website kunt gebruiken.

Daar hebben wij uw toestemming voor nodig

Voorinschrijvingen

U kunt nu nog geen tafel reserveren, maar u kunt wel alvast voorinschrijven. Een datum hoeft u nu nog niet op te geven. Wél ontvangen we graag een indicatie van het te verwachten aantal gasten aan tafel. Medio februari ontvangt u van ons nader bericht en kunt u uw tafel definitief vastleggen. Tot die tijd is reserveren uitsluitend mogelijk voor groepen en voor zakelijke gezelschappen groter dan 25 personen. Hiervoor kunt u  contact met ons opnemen.