RESERVEER NU UW TICKETS ONLINE!
EEN VOORINSCHRIJVING GEEFT VOORRANG BIJ RESERVEREN!
asperges in het veld, restaurant, pop-up restaurant, Francois Geurds, FG Restaurant

François Geurds | FG Restaurant**

François Geurds
FG Restaurant**

Het menu is binnenkort beschikbaar.

Lunch €115,00
5 gangen + 2 amuses

Diner €115,00
5 gangen + 2 amuses

AMUSES

Asperge “waldorf” salade

Asperge “brabantçonne” met gedroogde eidooier

MENU

GOUDMAKREEL
Vongole | Asperge | Dille

ASPERGE
Aardbei | RabarberGanzenlever  

KALF WANG & ZWEZERIK
Paddenstoelen | Gefermenteerde asperge | Parmezaan

PIECE
Rund
Groene asperge | Zwarte knoflook | Bulgur

DESSERT

GEKRAMELISEERDE ASPERGE
Rooibos | Granen | 5-spice

Alleen diner met gast-restaurant Eden op dinsdag 30 mei. 

François Geurds
FG Restaurant**

Katshoek 37b, 3032 AE Rotterdam

Bij François Geurds (FG) Restaurant** wordt gestreefd naar niets minder dan perfectie als het aankomt op smaak. Alle gerechten worden eindeloos getest voordat ze worden geserveerd. Als enig restaurant in Nederland beschikt François Geurds (FG) Restaurant** over een smaaklaboratorium, vanuit de overtuiging dat perfecte smaakbeleving een kunst is.

Bij François Geurds (FG) Restaurant** gaat service verder dan verwacht. Het team is puur, eigen en brengt een positieve energie aan tafel. Ongeacht wie je bent, wat je doet of hoe je gekleed bent, jij en jouw gezelschap zijn welkom. In François Geurds (FG) Restaurant ervaar je een koninklijke én huiselijke sfeer. Hier wordt geen concessie gedaan aan kwaliteit, en elke smaakcombinatie is zorgvuldig samengesteld. Durf jij de smaakexplosie aan?

In het restaurant is over elk detail nagedacht. De private dining room, een omgekeerde tuin, creëert een magische plek voor intieme diners met een select gezelschap. Zelfs het parfum in het toilet is custom made, speciaal samengesteld voor François Geurds (FG) Restaurant**. Juist deze aandacht voor details maakt het restaurant uniek en zorgt ervoor dat jij een onvergetelijke herinnering overhoudt aan Fanatiek genieten in François Geurds Restaurant**.

Cookies

Om u zo goed mogelijk te helpen, maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Dit doen we zodat u zonder problemen onze website kunt gebruiken.

Daar hebben wij uw toestemming voor nodig

Voorinschrijvingen

U kunt nu nog geen tafel reserveren, maar u kunt wel alvast voorinschrijven. Een datum hoeft u nu nog niet op te geven. Wél ontvangen we graag een indicatie van het te verwachten aantal gasten aan tafel. Medio februari ontvangt u van ons nader bericht en kunt u uw tafel definitief vastleggen. Tot die tijd is reserveren uitsluitend mogelijk voor groepen en voor zakelijke gezelschappen groter dan 25 personen. Hiervoor kunt u  contact met ons opnemen.