RESERVEER NU EEN TAFEL ONLINE!
VOORINSCHRIJVERS HEBBEN VOORRANG T/M VRIJDAG 8 MAART
asperges in het veld, restaurant, pop-up restaurant, Francois Geurds, FG Restaurant

François Geurds | FG Restaurant**

François Geurds
FG Restaurant**

Het menu is binnenkort beschikbaar.

AMUSES

2 FG amuses

MENU

Langoustines / pommes anna / asperge / bisque

Blue fin tuna ceviche / asperge / crispy hot & cold sushi

Asperge / ei / paling

Beef / asperge / ossenworst / piccalily

DESSERT

Ravioli van white vegan chocolat / hummus / asperge / kaviaar masia gold label

Lunch €115,00
5 gangen + 2 amuses

Diner €115,00
5 gangen + 2 amuses

Alleen diner met gast-restaurant Eden op dinsdag 30 mei. 

François Geurds
FG Restaurant**

Katshoek 37b, 3032 AE Rotterdam

Bij François Geurds (FG) Restaurant** wordt gestreefd naar niets minder dan perfectie als het aankomt op smaak. Alle gerechten worden eindeloos getest voordat ze worden geserveerd. Als enig restaurant in Nederland beschikt François Geurds (FG) Restaurant** over een smaaklaboratorium, vanuit de overtuiging dat perfecte smaakbeleving een kunst is.

Bij François Geurds (FG) Restaurant** gaat service verder dan verwacht. Het team is puur, eigen en brengt een positieve energie aan tafel. Ongeacht wie je bent, wat je doet of hoe je gekleed bent, jij en jouw gezelschap zijn welkom. In François Geurds (FG) Restaurant ervaar je een koninklijke én huiselijke sfeer. Hier wordt geen concessie gedaan aan kwaliteit, en elke smaakcombinatie is zorgvuldig samengesteld. Durf jij de smaakexplosie aan?

In het restaurant is over elk detail nagedacht. De private dining room, een omgekeerde tuin, creëert een magische plek voor intieme diners met een select gezelschap. Zelfs het parfum in het toilet is custom made, speciaal samengesteld voor François Geurds (FG) Restaurant**. Juist deze aandacht voor details maakt het restaurant uniek en zorgt ervoor dat jij een onvergetelijke herinnering overhoudt aan Fanatiek genieten in François Geurds Restaurant**.

Voorinschrijvingen

U kunt nu nog geen tafel reserveren, maar u kunt wel alvast voorinschrijven. Een datum hoeft u nu nog niet op te geven. Wél ontvangen we graag een indicatie van het te verwachten aantal gasten aan tafel. Medio februari ontvangt u van ons nader bericht en kunt u uw tafel definitief vastleggen. Tot die tijd is reserveren uitsluitend mogelijk voor groepen en voor zakelijke gezelschappen groter dan 25 personen. Hiervoor kunt u  contact met ons opnemen.