RESERVEER NU UW TICKETS ONLINE!

Gerecht en logo van Ries eten en drinken

Menu Ries eten & drinken

Voorgerecht
Gazpacho asperges | Nieuwe aardappels | Gerookte Noorse zalm | Schuim platte peterselie

Hoofdgerecht
Asperges | Boeren Beenham | Krieltjes | Scharrelei | Hollandaise saus  

Dessert
Aardbeien | Mint | Boerenyoghurt | Witte chocolade 

Ries eten en drinken gast restaurant bij Asperges in het Veld

Ries eten & drinken

Alle edities heeft Ries meegemaakt met Asperges in het Veld.

6 jaar geleden stond hij aan de voetsporen van dit geweldige evenement.

De grote passie van Ries is koken met smaak, liefde en toewijding. Uit zijn keuken komen pure, herkenbare, gerechten zonder poespas en smaken die perfect op elkaar zijn afgestemd.

In 2018 ontving Ries van Aspergekwekerij Verhoeven het zilveren aspergemes voor het bieden van een aspergemenu met een bijzondere smaakbeleving.

Ries heeft er weer zin om ook in 2019 weer een perfect aspergesmenu neer te zetten.