RESERVEER NU UW TICKETS ONLINE!

Gerecht en chef t Misverstant

Menu 't Misverstant

Amuse 1 
Koude versie van asperge Brabancon  

Amuse 2 (bij 5-gangen)
Roereitje met gerookte paling | Mosterdschuim | Haringkaviaar

Voorgerecht
kalfstartaar | tonijncrème | avocado-kappertjesflan | Aspergesalade | Panipuri met gemarineerde tonijn en ansjovisroom 

Tussengerecht 1
Scholfilet gegaard in beurre noisette | Lardo di Collonato | Ragout van Zeeuws roem | Asperges | Zilt slaboeketje | Kreeftensaus 

Tussengerecht 2 (bij 5-gangen) 
 Asperges “gecoat” in beurre blanc | Tappenade en salade van gerookte bundelzwam | Gerijpte geitenkaasravioli | Hollandaise met gremolata | Bietjesjus 

Hoofdgerecht
Cassoulet van lamschouder | Pancetta Witte bonen | Asperges
Geschroeide asperge | Lamsfilet | Marokkaanse wijze

Dessert
Gemarineerde aardbeitjes | Vanillesoepje | IJs van karnemelk | Verveinne 

t Misverstant logo

't Misverstant

We willen u bij restaurant ‘t Misverstant vooral verwennen. Dat doen we met de mooiste ingrediënten, toewijding en heel veel vakmanschap. Alles wat hier uit de keuken komt is vers en in eigen huis bereid. Van het eerste knapperig broodje, tot aan de laatste bonbon.

We koken, met het oog op smaak en duurzaamheid, zoveel mogelijk met ingrediënten uit de eigen streek en uit het seizoen. Onze vis heeft het MSC-keurmerk. Natuurlijk kunnen we rekening houden met eventuele dieetwensen en kunt u bij ons ook vegetarisch eten.

We willen immers maar één ding: u een onvergetelijke middag of avond bezorgen.