
Gast-restaurant Vigor*
AMUSES
FLENSJE
Groene kruiden | Asperge
GALIA MELOEN
Asperge | Dashi
MENU
FOREL
Asperge | Lavas
SEPIA
Asperge | Palmkool
* COQUILLE
Bordelaise | Asperge
SHORTRIB
Asperge en trompette de la mort
DESSERT
ASPERGE SEMI FREDO
Buffelmelk | Rabarber
*5de gang bij diner

Restaurant Vigor*
Op zijn dertiende startte Lars Albers in de horeca en op zijn zestiende deed hij zijn eerste ervaring op in een sterrenrestaurant. Nu, op zijn vijfendertigste, heeft hij samen met zijn collega en goede vriend Randy Bouwer zijn droom waargemaakt in Vught, waar hij vol passie klaarstaat oor zijn gasten. “Het doel van Randy en mij is om onze gasten te ontzorgen. Dat ze na een dag hard werken een ontspannen avond beleven, blij de deur uitgaan en later weer terugkomen, daar doe je het voor.”
Daarvoor staat Lars met liefde in de keuken. En wat voor een keuken. Met haar massieve uitstraling, omringd door houten barkrukken, pronkt deze in het midden van het restaurant. Waar je ook zit, een kijkje in de keuken kun je in Restaurant Vigor wel heel letterlijk nemen. Lars vertelt dat Randy en hij het belangrijk vinden dat hun gasten de volledige ervaring meekrijgen en dat ze kunnen zien dat hun team niets te verbergen heeft. Als dat geen lef is!
‘Vigor’ betekent kracht. En dat zie, voel en proef je. Van de zandkleurige stoelen en houten barkrukken tot de natuurlijk gevormde borden, in Restaurant Vigor waan je je in het krachtige, natuurlijke karakter van Den Bosch Region. Lars: “Wij zijn twee jonge gasten die houden van puur, niet te veel poespas en de focus op het gerecht.” Deze ‘simplicity’ vormt het recept voor een avond waarin smaak de boventoon voert.