RESERVEER NU UW TICKETS ONLINE!

Menu WOLFSLAAR* en MONARH*

Menu nog niet beschikbaar..

wolfslaar en monarh logo gast restaurant Asperges in het Veld

WOLFSLAAR*

Wolfslaar RestaurantMichelin in Breda (Brabant) is sinds 2005 elk jaar bekroond met een Michelinster.

Volgens onafhankelijke review sites behoren wij tot de 10 beste restaurants van Noord Brabant en bij de 80 beste restaurants van Nederland.

Jaarlijks bezoeken ruim 20.000 gasten ons sterrestaurant in Noord-Brabant aan de rand van Breda, gelegen op een stijlvol, bosrijk landgoed.

Ons restaurant in Breda bevindt zich in een voormalig, sfeervol koetshuis.

Hier staan chef-kok Maarten Camps en zijn brigade de sterren van de hemel te koken. Zij weten u bij elk bezoek aan ons restaurant te verbazen met menu’s op basis van producten uit de streek, van het seizoen en uit eigen moestuin.

Onze sommelier maakt de verrassing compleet door deze gerechten te combineren met mooie wijnen uit onze historische wijnkelder.

MONARH*

Restaurant Monarh bevindt zich in het ruim 125 jaar oude klooster van de missionarissen van ‘Het Heilige Hart’, in de Tilburgse volksmond; ‘Rooi Harten’.

In 2013 begon de bouw van restaurant Monarh in de voormalige keuken van de Rooi Harten missionarissen. Ruim één jaar later presenteert het restaurant zich met een excentrieke architectonische uitstraling, met zicht op de open keuken.

Restaurant Monarh is door de Guide Michelin in de Michelingids van 2019 bekroond met één Michelinster. Restaurant Monarh is het eerste restaurant ooit in Tilburg met een Michelinster.
Lees het hier in Het Brabants Dagblad.

Laat u verrassen door de culinaire kunsten van chef-kok Paul Kappé en zijn keukenbrigade in de Franse keuken met wereldwijde invloeden. Heerlijke bijpassende Europese wijnen worden gepresenteerd door onze sommelier Ralph Kappé.

Een begrip in Tilburg op gastronomisch niveau, op een top locatie met gratis privé parkeerterrein in hartje Tilburg.