Noteer alvast in uw agenda!

Aspergemenu bestellen

Aspergepakket

Naast uw lunch of diner kunt u bij ons een aspergepakket bestellen.

Het aspergepakket bestaat uit 1kg AA asperges, krieltjes, achterham, saus, peterselie. Verpakt in jute tas. De pakketten worden dagelijks vers gemaakt. Het aspergepakket wordt u meegegeven als u ons pop-restaurant verlaat.

Het aspergepakket kost € 17,50 per stuk en is apart te bestellen bij uw lunch of diner.

Thuisbreng service

BOB NODIG?

Veilig en vertrouwd in uw eigen auto naar huis!

Via de EUROBOB app reserveert u eenvoudig u in 3 klikken een BOB. Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch te reserveren via 088 3650808. Via EUROBOB.NL of per mail naar info@eurobob.nl

De prijs voor een BOB chauffeur wordt berekend aan de hand van een starttarief, het totaal aantal gereden kilometers in uw auto, eventuele tussenstops en indien nodig een wachttarief. 

U kunt uw EUROBOB chauffeur alleen rechtstreek bij EUROBOB bestellen.

Asperges in het Veld taxi mogelijkheden

Kindermenu

Voor kinderen tot een leeftijd van 12 jaar, die aan tafel met hun ouders lunchen of dineren serveren wij desgewenst een kindermenu.

Het kindermenu bestaat uit een voorgerechtje, hoofdgerechtje en een toetje. U kunt het kindermenu aanvullend op uw lunch of diner bestellen.

De kosten bedragen € 20,50 per couvert.

Hotelovernachtingen

Wanneer u in de directe omgeving zou willen blijven overnachten, dan kunt u onderstaande mogelijkheden overwegen. U boekt uw kamer rechtstreeks bij het hotel, vakantiepark of B&B.

B&B

Hotels

Vakantiepark

hotelovernachting.png

Rondleidingen

Bent u benieuwd naar de geheimen van het witte goud? Laat u dan rondleiden door Biologisch Dynamisch aspergekweker Erik Verhoeven en steek zelfs uw eigen asperges als u dat wenst.

Een rondleiding boekt u als arrangement in combinatie met uw lunch of diner. De rondleidingen starten dagelijks om 12.00 uur voorafgaand aan de lunch. En om 18.00 uur voorafgaand aan het diner. De rondleiding duurt circa 50 minuten.

De kosten voor de rondleiding bedragen €12,50 per persoon.

Event op maat

Een eigen feest, evenement of bijeenkomst organiseren voor familie, vrienden of zakenrelaties? Huur onze sfeervolle locatie midden in de natuur

Heeft u een relatiebijeenkomst, personeelsfeest, bruiloft, familiefeest, verjaardag of een bijeenkomst voor een netwerkclub te organiseren? Krijgt u buitenlandse bezoekers die u graag iets van onze cultuur wilt laten zien en proeven? Zoekt u een bijzondere eindlocatie voor uw Classic Car Rally? Ons pop-up restaurant is op aanvraag volledig naar uw wensen en voor uw specifieke gezelschap in te vullen. We bieden mogelijkheden om een top-chef te koppelen aan uw evenement. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.