UW EVENEMENT OP MAAT

Uw event in het aspergeveld

Uw eigen evenement, midden in de natuur, direct aan de aspergevelden in Cromvoirt? Dat kan!

Wilt u samen met het team van Asperges in het veld van uw evenement iets onvergetelijks maken? Wij bieden tot  medio februari de gelegenheid om groepsreserveringen te maken vanaf 25 personen! Deze reserveringen kunt u maken voor de restaurantdagen van 11 tot en met 29 mei. Wanneer de periode hiervoor is gesloten, gaat ons reserveringssysteem pas open voor de individuele tafelreserveringen.

Op dinsdag 30 mei, woensdag 31 mei en donderdag 1 juni is onze locatie ook geheel beschikbaar voor uw evenement. U bent dan geheel vrij in de invulling van de middag of avond. De mogelijkheden zijn ongekend, neem dat maar van ons aan. Neem contact met ons op om uw wensen persoonlijk door te nemen, zodat we een offerte op maat kunnen maken.

 

Voorinschrijvingen

U kunt nu nog geen tafel reserveren, maar u kunt wel alvast voorinschrijven. Een datum hoeft u nu nog niet op te geven. Wél ontvangen we graag een indicatie van het te verwachten aantal gasten aan tafel. Medio februari ontvangt u van ons nader bericht en kunt u uw tafel definitief vastleggen. Tot die tijd is reserveren uitsluitend mogelijk voor groepen en voor zakelijke gezelschappen groter dan 25 personen. Hiervoor kunt u  contact met ons opnemen.