Gast-restaurant De Rozario*
Op 22 mei in samenwerking met Reverie en Aan de Spuihaven
Het menu is binnenkort beschikbaar.
AMUSES
Bonbon asperge
Saté
MENU
Steak tartaar
Gerookte eidooier | pata negra | beurre blanc wagyu | asperge
Asperge
Compositie asperge | pijnboompit | strandkrabben | langoustine
* Rendang
Mango ijs | asperge | kokos & sereh | pepertjes olie
Natuur rund
Hollandaise bosui & limoenblad | compositie asperge
DESSERT
Aardbei
Rabarber | aloe vera | jonge kokos
*5de gang bij diner
Lunch €75,00
4 gangen + 2 amuses
Diner €90,00
5 gangen + 2 amuses
De Rozario*
Markt 213, 5701 RJ Helmond
In mei 2016 opende restaurant De Rozario haar deuren. De zaak werd geopend door een gedreven chef die vanaf het allereerste begin alles uit zichzelf probeert te halen. 2018 werd zijn jaar waarin hard werken werd beloond…
In 2018 werd hij door Gault&Millau genomineerd voor Talentvol chef van het jaar en won hij de award voor Beste Nieuwkomer 2018 en JRE Chef van het Jaar.
Ook werd het restaurant als eerste van Helmond opgenomen in de Gault&Millau gids 2018 en deed hij mee aan een aantal tv-programma’s zoals De Nieuwe Garde, RTL Late Night, en Herman tegen de Rest.
In december 2018 werd De Rozario bekroond met de felbegeerde Michelinster. Het eerste restaurant van Helmond waar de ster aan toegekend werd.
Alles is in een behoorlijke sneltreinvaart gegaan. Desalniettemin staat verbeteren en innoveren nog steeds stipt op nummer 1.
Bij Asperges in het Veld gaan we de signatuur van de keuken combineren met de seizoensgebonden asperges. Aziatische invloeden zullen zeker terug te zien zijn op de borden, daar waar Jermain’s roots immers liggen.
De brigade kijkt met veel plezier uit naar een topdag op de velden!
In mei 2016 opende restaurant De Rozario haar deuren. De zaak werd geopend door een gedreven chef die vanaf het allereerste begin alles uit zichzelf probeert te halen. 2018 werd zijn jaar waarin hard werken werd beloond…
In 2018 werd hij door Gault&Millau genomineerd voor Talentvol chef van het jaar en won hij de award voor Beste Nieuwkomer 2018 en JRE Chef van het Jaar.
Ook werd het restaurant als eerste van Helmond opgenomen in de Gault&Millau gids 2018 en deed hij mee aan een aantal tv-programma’s zoals De Nieuwe Garde, RTL Late Night, en Herman tegen de Rest.
In december 2018 werd De Rozario bekroond met de felbegeerde Michelinster. Het eerste restaurant van Helmond waar de ster aan toegekend werd.
Alles is in een behoorlijke sneltreinvaart gegaan. Desalniettemin staat verbeteren en innoveren nog steeds stipt op nummer 1.
Bij Asperges in het Veld gaan we de signatuur van de keuken combineren met de seizoensgebonden asperges. Aziatische invloeden zullen zeker terug te zien zijn op de borden, daar waar Jermain’s roots immers liggen.
Dit jaar slaat De Rozario tevens de handen ineen met restaurant Reverie en restaurant Aan de Spuithaven, waardoor een boeiende samenwerking ontstaat tussen deze culinaire krachtpatsers.
De brigade kijkt met veel plezier uit naar een topdag op de velden!