RESERVEER NU EEN TAFEL ONLINE!
VOORINSCHRIJVERS HEBBEN VOORRANG T/M VRIJDAG 8 MAART
asperges in het veld, restaurant, pop-up restaurant, de rozario, rozario

Gast-restaurant De Rozario*

Op 22 mei in samenwerking met Reverie en Aan de Spuihaven

Het menu is binnenkort beschikbaar.

Menu 21 en 23 mei:

AMUSES

Bonbon asperge

Saté

MENU

Steak tartaar
Gerookte eidooier | pata negra | beurre blanc wagyu | asperge

* Asperge
Compositie asperge | pijnboompit | strandkrabben | langoustine

Rendang
Mango ijs | asperge | kokos & sereh | pepertjes olie

Natuur rund
Hollandaise bosui & limoenblad | compositie asperge

DESSERT

Aardbei
Rabarber | aloe vera | jonge kokos

*5de gang bij diner

Menu 22 mei:

AMUSES

De Rozario:
Bonbon asperge

Reverie:
Paling | tamarinde | unagi

Spuihaven:
Gnocchi groene asperge | kletskop harissa | gezoete citroen

MENU

Entree De Rozario:
STEAK TARTAAR
Gerookte eidooier | pata negra | beurre blanc wagyu | asperge

Tussen Reverie:
SNOEKBAARS
Paddenstoel | sake | jacht jus | asperge

De Rozario:
* RENDANG
Mango ijs | asperge | kokos & sereh | pepertjes olie

Pièce Spuihaven:
LAM
Lamsrug op 1001 nachten wijze | lamsnek madina | witte asperge | artisjok

DESSERT

De Rozario:
AARDBEI
Rabarber | aloe vera | jonge kokos

*5de gang bij diner

Lunch €75,00
4 gangen + 2 amuses

Diner €90,00
5 gangen + 2 amuses

De Rozario*

Markt 213, 5701 RJ Helmond

In mei 2016 opende restaurant De Rozario haar deuren. De zaak werd geopend door een gedreven chef die vanaf het allereerste begin alles uit zichzelf probeert te halen. 2018 werd zijn jaar waarin hard werken werd beloond…

In 2018 werd hij door Gault&Millau genomineerd voor Talentvol chef van het jaar en won hij de award voor Beste Nieuwkomer 2018 en JRE Chef van het Jaar.
Ook werd het restaurant als eerste van Helmond opgenomen in de Gault&Millau gids 2018 en deed hij mee aan een aantal tv-programma’s zoals De Nieuwe Garde, RTL Late Night, en Herman tegen de Rest. 
In december 2018 werd De Rozario bekroond met de felbegeerde Michelinster. Het eerste restaurant van Helmond waar de ster aan toegekend werd. 

Alles is in een behoorlijke sneltreinvaart gegaan. Desalniettemin staat verbeteren en innoveren nog steeds stipt op nummer 1. 
Bij Asperges in het Veld gaan we de signatuur van de keuken combineren met de seizoensgebonden asperges. Aziatische invloeden zullen zeker terug te zien zijn op de borden, daar waar Jermain’s roots immers liggen.

De brigade kijkt met veel plezier uit naar een topdag op de velden!

In mei 2016 opende restaurant De Rozario haar deuren. De zaak werd geopend door een gedreven chef die vanaf het allereerste begin alles uit zichzelf probeert te halen. 2018 werd zijn jaar waarin hard werken werd beloond…

In 2018 werd hij door Gault&Millau genomineerd voor Talentvol chef van het jaar en won hij de award voor Beste Nieuwkomer 2018 en JRE Chef van het Jaar.
Ook werd het restaurant als eerste van Helmond opgenomen in de Gault&Millau gids 2018 en deed hij mee aan een aantal tv-programma’s zoals De Nieuwe Garde, RTL Late Night, en Herman tegen de Rest. 
In december 2018 werd De Rozario bekroond met de felbegeerde Michelinster. Het eerste restaurant van Helmond waar de ster aan toegekend werd. 

Alles is in een behoorlijke sneltreinvaart gegaan. Desalniettemin staat verbeteren en innoveren nog steeds stipt op nummer 1. 
Bij Asperges in het Veld gaan we de signatuur van de keuken combineren met de seizoensgebonden asperges. Aziatische invloeden zullen zeker terug te zien zijn op de borden, daar waar Jermain’s roots immers liggen.

Dit jaar slaat De Rozario tevens de handen ineen met restaurant Reverie en restaurant Aan de Spuithaven, waardoor een boeiende samenwerking ontstaat tussen deze culinaire krachtpatsers.

De brigade kijkt met veel plezier uit naar een topdag op de velden!

Voorinschrijvingen

U kunt nu nog geen tafel reserveren, maar u kunt wel alvast voorinschrijven. Een datum hoeft u nu nog niet op te geven. Wél ontvangen we graag een indicatie van het te verwachten aantal gasten aan tafel. Medio februari ontvangt u van ons nader bericht en kunt u uw tafel definitief vastleggen. Tot die tijd is reserveren uitsluitend mogelijk voor groepen en voor zakelijke gezelschappen groter dan 25 personen. Hiervoor kunt u  contact met ons opnemen.