VOORINSCHRIJVERS HEBBEN VOORRANG T/M VRIJDAG 8 MAART
RESERVEER NU EEN TAFEL ONLINE!
asperges in het veld, restaurant, pop-up restaurant, masz, schijndel

Gastrestaurant Mász

Het menu is binnenkort beschikbaar.

AMUSES

Bouillon van asperge, cremeux van zeekraal.

Asperge brabanconne.

MENU

Huisgerookte zalm, tranches van asperges, hollandaise, krokante dragon, waterkers, kalamansi gel, olie van bieslook.

Gebakken kabeljauw, asperges klassiek, dashi beurre blanc vergezeld met bieslook, haring en zalmeitjes, brioche crème, kappertjes crumble.

PIECE
Tournedos, pommes Anna, aardappelcrème, stoof van rund, asperges klassiek

DESSERT

Mouse van honing en asperge, krokante asperge

tijgersoes met hangop, honing en vanille, gel van aardbei, verse aardbeien,
basilicum aardbeien sorbet, basilicum yoghurt vinaigrette, crumble harde wener en vanille.

Lunch €75,00
4 gangen + 2 amuses

Diner €75,00
4 gangen + 2 amuses

Restaurant Mász

Vicaris van Alphenstraat 10c, 5482 HL Schijndel

Restaurant Mász is een stijlvolle plek waar warm en robuust, modern en industrieel elkaar ontmoeten. Gelegen in het hoekgebouw aan de Vicaris van Alphenstraat te Schijndel, is het restaurant een must voor culinaire liefhebbers van creatieve gerechten van hoogstaande kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Eet met uitzicht op onze verticale tuin, de koks in de open keuken of de kolossale authentieke Kastanjeboom op het pleintje aan de Vicaris van Alphenstraat voor ons terras. Ook kan er heerlijk geborreld worden in de lounge of aan de halfhoge zit tegenover de bar. We hebben verschillende bieren op de tap of fles, heerlijke likeurtjes, smaakvolle koffie en natuurlijk bijbehorende borrelbites. Geniet van de wisselende aperitieven, mooie wijnen, gastvrije bediening en een informele sfeer bij restaurant Mász.

Voorinschrijvingen

U kunt nu nog geen tafel reserveren, maar u kunt wel alvast voorinschrijven. Een datum hoeft u nu nog niet op te geven. Wél ontvangen we graag een indicatie van het te verwachten aantal gasten aan tafel. Medio februari ontvangt u van ons nader bericht en kunt u uw tafel definitief vastleggen. Tot die tijd is reserveren uitsluitend mogelijk voor groepen en voor zakelijke gezelschappen groter dan 25 personen. Hiervoor kunt u  contact met ons opnemen.