RESERVEER NU UW TICKETS ONLINE!
EEN VOORINSCHRIJVING GEEFT VOORRANG BIJ RESERVEREN!

Gastrestaurant 't Misverstant

Het menu is binnenkort beschikbaar.

Lunch €75,00
4 gangen + 2 amuses

Diner €75,00
4 gangen + 2 amuses

AMUSES

Merengue van asperge met beenham, kwartelei en peterseliecrème

asperge soepje a la brabançon

MENU

Kalftartaar met mousse van groene curry, Thaise aspergesalade en frisse jus van groene appel en citroengras

Luchtige asperge risotto met dungesneden coquille, antiboise en venkelsalade

Marbré van ossenstaart en polenta met gebakken asperge, geroosterde wilde zeebaars, maïscurd en de jus van de ossenstaart met sjalotjes

DESSERT

Crème suisse met bereidingen van aardbei en vers gedraaid vanille ijs

't Misverstant

Kampdijklaan 80, 5263 CK Vught

We willen u bij restaurant ‘t Misverstant vooral verwennen. Dat doen we met de mooiste ingrediënten, toewijding en heel veel vakmanschap. Alles wat hier uit de keuken komt is vers en in eigen huis bereid. Van het eerste knapperig broodje, tot aan de laatste bonbon.

We koken, met het oog op smaak en duurzaamheid, zoveel mogelijk met ingrediënten uit de eigen streek en uit het seizoen. Onze vis heeft het MSC-keurmerk. Natuurlijk kunnen we rekening houden met eventuele dieetwensen en kunt u bij ons ook vegetarisch eten.

We willen immers maar één ding: u een onvergetelijke middag of avond bezorgen. 

Cookies

Om u zo goed mogelijk te helpen, maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Dit doen we zodat u zonder problemen onze website kunt gebruiken.

Daar hebben wij uw toestemming voor nodig

Voorinschrijvingen

U kunt nu nog geen tafel reserveren, maar u kunt wel alvast voorinschrijven. Een datum hoeft u nu nog niet op te geven. Wél ontvangen we graag een indicatie van het te verwachten aantal gasten aan tafel. Medio februari ontvangt u van ons nader bericht en kunt u uw tafel definitief vastleggen. Tot die tijd is reserveren uitsluitend mogelijk voor groepen en voor zakelijke gezelschappen groter dan 25 personen. Hiervoor kunt u  contact met ons opnemen.