VOORINSCHRIJVERS HEBBEN VOORRANG T/M VRIJDAG 8 MAART
RESERVEER NU EEN TAFEL ONLINE!

Gast-restaurant Uijttewaal

Het menu is binnenkort beschikbaar.

AMUSES

Uijttewaal piccalilly

Gerookte asperge / eidooier / peulvruchten

MENU

Kreeft / meloen / vanille / asperge / daslook

Licht gerookte & gepekelde zalm / asperge / mierikswortel / dille / foelie 

Kalfshaas en croûte / cantharellen / snijboon / asperge / lavas

DESSERT

Aardbei / asperge / witte chocolade / vlierbessenbloesem 

Lunch €75,00
4 gangen + 2 amuses

Diner €75,00
4 gangen + 2 amuses

Uijttewaal

Ulvenhoutselaan 96, 4834 MH Breda

Voor een culinair avondje uit kies je Restaurant Uijttewaal. Je wordt verwelkomd door gastvrouw Geertje, die samen met haar team klaarstaat om je in de watten te leggen. Zo geniet je optimaal van de gastronomische creaties van de broers Uijttewaal: Sven in de keuken en Lars achter de bar. Geen dag is hetzelfde in het restaurant, waar de broers zich laten leiden door de seizoenen, het weer en inspiratie die hen soms verrast. Geen vaste menukaart dus, maar er wordt graag geluisterd naar jouw wensen.

Bij Uijttewaal draait alles om aandacht. Of je nu komt voor een vroeg diner of voor een uitgebreid avondvullend tafelmoment, er worden onvergetelijke gerechten geserveerd. Bij voorkeur vergezeld door een smaakvol glas, want wijn en spijs gaan hand in hand. Er wordt zorgvuldige aandacht besteed aan samengestelde arrangementen, maar ook alle wijnen per glas worden aangeboden, zelfs de meest exclusieve.

Familie Uijttewaal begrijpt als geen ander dat liefde door de maag gaat. Het werk is pas voltooid als gasten verliefd naar buiten stappen, zowel op elkaar als op de herinnering aan een prachtige avond. Bij Restaurant Uijttewaal staat jouw culinaire ervaring centraal, waar aandacht, seizoensgebonden inspiratie en een warme ontvangst samenkomen voor een onvergetelijke gastronomische beleving.

Voorinschrijvingen

U kunt nu nog geen tafel reserveren, maar u kunt wel alvast voorinschrijven. Een datum hoeft u nu nog niet op te geven. Wél ontvangen we graag een indicatie van het te verwachten aantal gasten aan tafel. Medio februari ontvangt u van ons nader bericht en kunt u uw tafel definitief vastleggen. Tot die tijd is reserveren uitsluitend mogelijk voor groepen en voor zakelijke gezelschappen groter dan 25 personen. Hiervoor kunt u  contact met ons opnemen.