RESERVEER NU UW TICKETS ONLINE!
EEN VOORINSCHRIJVING GEEFT VOORRANG BIJ RESERVEREN!

Gast-restaurant Uijttewaal

Het menu is binnenkort beschikbaar.

Lunch €75,00
4 gangen + 2 amuses

Diner €75,00
4 gangen + 2 amuses

AMUSES

Asperge “waldorf” salade

Asperge “brabantçonne” met gedroogde eidooier

MENU

GOUDMAKREEL
Vongole | Asperge | Dille

ASPERGE
Aardbei | RabarberGanzenlever  

KALF WANG & ZWEZERIK
Paddenstoelen | Gefermenteerde asperge | Parmezaan

PIECE
Rund
Groene asperge | Zwarte knoflook | Bulgur

DESSERT

GEKRAMELISEERDE ASPERGE
Rooibos | Granen | 5-spice

Alleen diner met gast-restaurant Eden op dinsdag 30 mei. 

Uijttewaal

Ulvenhoutselaan 96, 4834 MH Breda

Voor een culinair avondje uit kies je Restaurant Uijttewaal. Je wordt verwelkomd door gastvrouw Geertje, die samen met haar team klaarstaat om je in de watten te leggen. Zo geniet je optimaal van de gastronomische creaties van de broers Uijttewaal: Sven in de keuken en Lars achter de bar. Geen dag is hetzelfde in het restaurant, waar de broers zich laten leiden door de seizoenen, het weer en inspiratie die hen soms verrast. Geen vaste menukaart dus, maar er wordt graag geluisterd naar jouw wensen.

Bij Uijttewaal draait alles om aandacht. Of je nu komt voor een vroeg diner of voor een uitgebreid avondvullend tafelmoment, er worden onvergetelijke gerechten geserveerd. Bij voorkeur vergezeld door een smaakvol glas, want wijn en spijs gaan hand in hand. Er wordt zorgvuldige aandacht besteed aan samengestelde arrangementen, maar ook alle wijnen per glas worden aangeboden, zelfs de meest exclusieve.

Familie Uijttewaal begrijpt als geen ander dat liefde door de maag gaat. Het werk is pas voltooid als gasten verliefd naar buiten stappen, zowel op elkaar als op de herinnering aan een prachtige avond. Bij Restaurant Uijttewaal staat jouw culinaire ervaring centraal, waar aandacht, seizoensgebonden inspiratie en een warme ontvangst samenkomen voor een onvergetelijke gastronomische beleving.

Cookies

Om u zo goed mogelijk te helpen, maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Dit doen we zodat u zonder problemen onze website kunt gebruiken.

Daar hebben wij uw toestemming voor nodig

Voorinschrijvingen

U kunt nu nog geen tafel reserveren, maar u kunt wel alvast voorinschrijven. Een datum hoeft u nu nog niet op te geven. Wél ontvangen we graag een indicatie van het te verwachten aantal gasten aan tafel. Medio februari ontvangt u van ons nader bericht en kunt u uw tafel definitief vastleggen. Tot die tijd is reserveren uitsluitend mogelijk voor groepen en voor zakelijke gezelschappen groter dan 25 personen. Hiervoor kunt u  contact met ons opnemen.