RESERVEER NU UW TICKETS ONLINE!
EEN VOORINSCHRIJVING GEEFT VOORRANG BIJ RESERVEREN!

Gast-restaurant Vigor*

Het menu is binnenkort beschikbaar.

Lunch €75,00
4 gangen + 2 amuses

Diner €90,00
5 gangen + 2 amuses

AMUSES

FLENSJE
Groene kruiden | Asperge

GALIA MELOEN
Asperge | Dashi

MENU

FOREL
Asperge | Lavas

SEPIA
Asperge | Palmkool

* COQUILLE
Bordelaise | Asperge

SHORTRIB
Asperge en trompette de la mort

DESSERT

ASPERGE SEMI FREDO
Buffelmelk | Rabarber

 

*5de gang bij diner

Restaurant Vigor*

Op zijn dertiende startte Lars Albers in de horeca en op zijn zestiende deed hij zijn eerste ervaring op in een sterrenrestaurant. Nu, op zijn vijfendertigste, heeft hij samen met zijn collega en goede vriend Randy Bouwer zijn droom waargemaakt in Vught, waar hij vol passie klaarstaat voor zijn gasten. “Het doel van Randy en mij is om onze gasten te ontzorgen. Dat ze na een dag hard werken een ontspannen avond beleven, blij de deur uitgaan en later weer terugkomen, daar doe je het voor.”

Daarvoor staat Lars met liefde in de keuken. En wat voor een keuken. Met haar massieve uitstraling, omringd door houten barkrukken, pronkt deze in het midden van het restaurant. Waar je ook zit, een kijkje in de keuken kun je in Restaurant Vigor wel heel letterlijk nemen. Lars vertelt dat Randy en hij het belangrijk vinden dat hun gasten de volledige ervaring meekrijgen en dat ze kunnen zien dat hun team niets te verbergen heeft. Als dat geen lef is!

‘Vigor’ betekent kracht. En dat zie, voel en proef je. Van de zandkleurige stoelen en houten barkrukken tot de natuurlijk gevormde borden, in Restaurant Vigor waan je je in het krachtige, natuurlijke karakter van Den Bosch Region. Lars: “Wij zijn twee jonge gasten die houden van puur, niet te veel poespas en de focus op het gerecht.” Deze ‘simplicity’ vormt het recept voor een avond waarin smaak de boventoon voert.

 

Cookies

Om u zo goed mogelijk te helpen, maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Dit doen we zodat u zonder problemen onze website kunt gebruiken.

Daar hebben wij uw toestemming voor nodig

Voorinschrijvingen

U kunt nu nog geen tafel reserveren, maar u kunt wel alvast voorinschrijven. Een datum hoeft u nu nog niet op te geven. Wél ontvangen we graag een indicatie van het te verwachten aantal gasten aan tafel. Medio februari ontvangt u van ons nader bericht en kunt u uw tafel definitief vastleggen. Tot die tijd is reserveren uitsluitend mogelijk voor groepen en voor zakelijke gezelschappen groter dan 25 personen. Hiervoor kunt u  contact met ons opnemen.